Lansen Technology AB

Hallands län

Information

Lansen Technology AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Lansen Technology AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln VD, Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Cremon, Mats Sone Henrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Broberg, Patrick Roland som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lansen Technology AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lansen Technology AB på telefon 035-105680.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av säkerhets- och larmprodukter.

Idag är Lansen Technology AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lansen Technology AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lansen Technology AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-07 och Lansen Technology AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lansen Technology AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Lansen Technology AB har 556666-6854 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.