Rossing Transport AB

Hallands län

Information

Rossing Transport AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där Rossing Transport AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rossing Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rossing Transport AB har haft sedan 2004-10-07. Rossing Transport AB har funnits sedan och 2004-10-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rossing Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Nissastigen 78, 313 33, Oskarström men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-227171.

Halmstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rossing Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Rossing Transport AB har idag 556667-3728 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Rossing, Harald Per Johannes är den som för stunden ansvarar för Rossing Transport AB

Bolaget skall driva transportverksamhet, uthyrning av personal, utföra servicearbeten på fordon, handel med fordon samt förvaltning av fast och lös egendom.

I Rossing Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rossing, Harald Per Johannes som är född 1974 och har titeln VD, Rossing, Harald Per Johannes som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, James Wilhelm som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Rossing, Jacob Vilhelm Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Johan Andreas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, A2 Revision i Göteborg AB som är född och har titeln RevisorScott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .