POG International AB

Hallands län

Information

POG International AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som POG International AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

POG International AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-10-28.

POG International AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-10-04. Men sedan 2004-10-28 så har POG International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stenbrottsv. 7 A, 310 42, Haverdal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på POG International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-51554.

Halmstad arbetar för att företag som POG International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för POG International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva konsult- och projektledning inom vindkraftsområdet, managementtjänster, handel med lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för POG International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till POG International AB och det är följande personer, Grahn, Per-Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnblad, Inga Karin som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för POG International AB är 556667-5467.