Foresticus Fastighets AB

Hallands län

Information

Foresticus Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Foresticus Fastighets AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Foresticus Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-12-24.

Foresticus Fastighets AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-10-14. Men sedan 2004-12-24 så har Foresticus Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Linnég. 19 F, 302 47, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Foresticus Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-108873.

Halmstad arbetar för att bolag som Foresticus Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Foresticus Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Foresticus Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ceder-Johansson, Ulla -Johanson, Torsten Ragnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Foresticus Fastighets AB och det är följande personer, Johanson, Torsten Ragnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ceder-Johansson, Ulla som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Annika som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Foresticus Fastighets AB är 556668-5037.