Fabriksboden i Halmstad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Fabriksboden i Halmstad Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Fabriksboden i Halmstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Hallands län gör att företag trivs där.

Fabriksboden i Halmstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-04-21 och har organisationsnummer 556670-1057.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 035-156245 alternativt besöka eller skicka post till Fabriksboden i Halmstad Aktiebolag på följande adress Kaptensg. 8, 302 45, Halmstad.

Fabriksboden i Halmstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-04-21.

I Fabriksboden i Halmstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Andersson, Bengt Jonny som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning samt import av husgerådsartiklar, förbrukningsmaterial inom hem och hushåll, engångsartiklar, torrkonserver samt idka därmed förenlig verksamhet.