Sport Events i Halmstad AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Sport Events i Halmstad AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Sport Events i Halmstad AB är ett av dem. Statusen för Sport Events i Halmstad AB är att Bolaget är aktivt.

Sport Events i Halmstad AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-12. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Sport Events i Halmstad AB ska trivas.

Sport Events i Halmstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-20. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva idrottsevenemang, idrottsutbildning, försäljning av idrottsmaterial och livsmedel, catering jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sport Events i Halmstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27.

Idag är Sport Events i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Sport Events i Halmstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8655529.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sport Events i Halmstad AB är Krook, Ulf Roger Konrad som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Peter Anders Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Roger Stone-Oscar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Krook, Alf Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Norin, Anders Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Sport Events i Halmstad AB har 556670-7641 som sitt organisationsnummer.