Ed-design och Mekanik i Halmstad AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Ed-design och Mekanik i Halmstad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Ed-design och Mekanik i Halmstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Ed-design och Mekanik i Halmstad AB är momsregistrerat sedan2004-12-09 och har organisationsnummer 556670-9761.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Ed-design och Mekanik i Halmstad AB på följande adress Fyndv. 1, 302 59, Halmstad.

Ed-design och Mekanik i Halmstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-09.

I Ed-design och Mekanik i Halmstad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Helge Roland som är född 1955 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med möbler, tyger, inredningsdetaljer, blommor samt maskiner och elutrustningar inom stål och metallbranschen. Installation och underhåll av elutrustningar, konsultverksamhet inom mekanisk verkstadsindustri och plastindustrin samt därmed förenlig verksamhet.