Taxmon AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Taxmon AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Taxmon AB är ett av dem. Statusen för Taxmon AB är att Bolaget är aktivt.

Taxmon AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-11-18. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Taxmon AB ska trivas.

Taxmon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva montagearbete inom byggnadsindustrin, exploatering av markområden, taxirörelse, handel med bilar och bildelar, import och export av bilar, möbler, trävaror, byggnadsmaterial, konserver, torrfoder, grönsaker, fisk, elektronik inom data, radio och kommunikation, it-produkter samt försäljning av ovanstående produkter, bedriva it-handel, samt äga och förvalta aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Taxmon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25.

Idag är Taxmon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Taxmon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8118009.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Taxmon AB är Eriksson, Sonja Annika Viola som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Christer Fritiof Gustaf som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Allan Carl som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Taxmon AB har 556671-0082 som sitt organisationsnummer.