Dan Gunnarsson Företagsförmedling AB

Hallands län

Information

I Hallands län så finns Dan Gunnarsson Företagsförmedling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Halmstad här finns det många olika Aktiebolag. Dan Gunnarsson Företagsförmedling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Hallands län. Halmstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Hallands län gör att bolag trivs där.

Dan Gunnarsson Företagsförmedling AB är momsregistrerat sedan2005-01-27 och har organisationsnummer 556671-9505.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 035-173328 alternativt besöka eller skicka post till Dan Gunnarsson Företagsförmedling AB på följande adress Köpmansg. 2 A, 302 42, Halmstad.

Dan Gunnarsson Företagsförmedling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-01-27.

I Dan Gunnarsson Företagsförmedling AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gunnarsson, Monica Yvonne som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att förmedla företagsförsäljningar inom Hallands län samt handel med värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.