Fredrik Josefsson Åkeri AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Fredrik Josefsson Åkeri AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fredrik Josefsson Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Fredrik Josefsson Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Fredrik Josefsson Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-16. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fredrik Josefsson Åkeri AB ska trivas.

Fredrik Josefsson Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20. I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lastbilstransporter, budtransporter, bilbärgning, biltransporter samt uthyrning av personal ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredrik Josefsson Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är Fredrik Josefsson Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Josefsson Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5292015.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fredrik Josefsson Åkeri AB är Josefsson, Johan Richie Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Jan-Inge Peter som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Fredrik Josefsson Åkeri AB har 556672-5650 som sitt organisationsnummer.