Paradisstranden AB

Hallands län

Information

Paradisstranden AB är ett företag som finns i Halmstad. I Paradisstranden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kalmar, Richard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Paul Åke William som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ejnarsson, Jan Åke Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nissastadens Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Paradisstranden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Paradisstranden AB på telefon 035-132950.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva restaurang- rörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Paradisstranden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Paradisstranden AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Paradisstranden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-28 och Paradisstranden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Paradisstranden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Paradisstranden AB har 556672-8993 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.