Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB

Hallands län

Information

Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-05-19.

Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2004-12-22. Men sedan 2005-05-19 så har Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-108010.

Halmstad arbetar för att företag som Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva tivoliverksamhet, försäljning av traditionellt tivolisnacks, upplåtelse av tivoliutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andréasson, Gert Kenny Mikael -Andréasson, Leif Kenny Steven -Andréasson, Rose-Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB och det är följande personer, Andréasson, Rose-Marie som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Andréasson, Gert Kenny Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Andréasson, Leif Kenny Steven som är född 1982 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Axels Nöjesfält, Mikael Andreasson AB är 556673-0981.