Bäckakrogen AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Bäckakrogen AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bäckakrogen AB är ett av dem. Statusen för Bäckakrogen AB är att Bolaget är inaktivt.

Bäckakrogen AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-01-13. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bäckakrogen AB ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bäckakrogen AB inte är momsregistrerat.

Idag är Bäckakrogen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Bäckakrogen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-14050.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bäckakrogen AB är Thunell, Karl Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Dan Patrik Rickard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Gunnel Yvonne Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Bäckakrogen AB har 556674-4610 som sitt organisationsnummer.