Skånskan i Halmstad AB

Hallands län

Information

Bolaget ska bedriva konditori, bageri, café och catering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skånskan i Halmstad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Skånskan i Halmstad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2005-01-15 så skapades Skånskan i Halmstad AB och verksamheten är har F-skattsedel Skånskan i Halmstad AB har haft det sedan 2005-02-17.

Skånskan i Halmstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-02-17

556674-5823 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är Skånskan i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Skånskan i Halmstad AB så går det att nå dem via telefon på 035-212407 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Neborg, Bertil Daniel -Swedblom, Erik Niklas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skånskan i Halmstad AB är Neborg, Bertil Daniel som är född 1977 och har titeln VD, Neborg, Bertil Daniel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Swedblom, Erik Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falck, John Ove Ragnar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Nils Göran Herbert som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln RevisorAkridi AB som är född och har titeln Revisor, .