JJ logistic AB

Hallands län

Information

JJ logistic AB hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där JJ logistic AB finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. JJ logistic AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. JJ logistic AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till JJ logistic AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-1816001.

Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JJ logistic AB Privat, ej börsnoterat.

JJ logistic AB har idag 556675-4528 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för JJ logistic AB

Bolaget ska bedriva transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I JJ logistic AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Per Joakim Eben som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Anna Josefin som är född 1973 och har titeln Suppleant, .