MotorPro Sverige AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och MotorPro Sverige AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MotorPro Sverige AB är ett av dem. Statusen för MotorPro Sverige AB är att Bolaget är inaktivt.

MotorPro Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-02-02. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MotorPro Sverige AB ska trivas.

I Halmstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med mopeder, motorcyklar, cyklar, båtmotorer, båtar och trädgårdsprodukter samt tillbehör och service samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MotorPro Sverige AB inte är momsregistrerat.

Idag är MotorPro Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med MotorPro Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-177660.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med MotorPro Sverige AB är Nilsson, Lars-Göran Bobbo Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmblad Nilsson, Marie Ann-Charlotte som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wennerholm, Yvonne Hertha Linnéa som är född 1949 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

MotorPro Sverige AB har 556675-7331 som sitt organisationsnummer.