Berntsson o. Årzén Entreprenad AB

Hallands län

Information

Berntsson o. Årzén Entreprenad AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Berntsson o. Årzén Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berntsson, Per Christian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Årzén, Kent Jonas William som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Alli Britt-Marie som är född 1952 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Berntsson o. Årzén Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Berntsson o. Årzén Entreprenad AB på telefon 035-70723.

Föremålet för bolagets verksamhet är entreprenad inom skog, väg och mark och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Berntsson o. Årzén Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Berntsson o. Årzén Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Berntsson o. Årzén Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-25 och Berntsson o. Årzén Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Berntsson o. Årzén Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Berntsson o. Årzén Entreprenad AB har 556676-0442 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.