Frillen Entreprenad Aktiebolag

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Frillen Entreprenad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Frillen Entreprenad Aktiebolag i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Frillen Entreprenad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-03-25 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2005-02-25 så har Frillen Entreprenad Aktiebolag varit registrerat och sedan 2005-03-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Frillen Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Frillen Entreprenad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trollsländev. 3, 302 44, Halmstad. Vi ni istället prata med Frillen Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva skogs- och byggentreprenader samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Leif Göran Roland som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lena Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Tommy Lars Gunnar som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Frillen Entreprenad Aktiebolag har 556676-7892 som sitt organisationsnummer.