ProEvolution hstd AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling av tekniska innovationer, teknisk- och affärskonsultverksamhet, ljud- och ljusteknik och installation, service och underhåll samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ProEvolution hstd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är ProEvolution hstd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2005-03-14 så skapades ProEvolution hstd AB och bolaget är har F-skattsedel ProEvolution hstd AB har haft det sedan 2005-08-05.

ProEvolution hstd AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-05

556677-9129 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är ProEvolution hstd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med ProEvolution hstd AB så går det att nå dem via telefon på 035-103329 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Kristoffer Andreas -Tannerfalk, Marcus Lars Kristoffer Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom ProEvolution hstd AB är Persson, Kristoffer Andreas som är född 1980 och har titeln VD, Persson, Kristoffer Andreas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Tannerfalk, Marcus Lars Kristoffer som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad KB som är född och har titeln Revisor.