LiSaBu Clothing AB

Hallands län

Information

LiSaBu Clothing AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som LiSaBu Clothing AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LiSaBu Clothing AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-03-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LiSaBu Clothing AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-153100.

Halmstad arbetar för att bolag som LiSaBu Clothing AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LiSaBu Clothing AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med kläder i butik.

Firmatecknare för LiSaBu Clothing AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LiSaBu Clothing AB och det är följande personer, Lindby, Linda som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Busch Hilmersson, Sarah Emma Käte som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilmersson, Marcus Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lindby, Johan Erik som är född 1955 och har titeln Suppleant, Spolén, Pär Johan Nicklas som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för LiSaBu Clothing AB är 556678-3667.