TR Klädeshandel AB

Hallands län

Information

TR Klädeshandel AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som TR Klädeshandel AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TR Klädeshandel AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-08-11.

TR Klädeshandel AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-03-24. Men sedan 2005-08-11 så har TR Klädeshandel AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hamng. 41, 302 43, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TR Klädeshandel AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-122441.

Halmstad arbetar för att verksamheter som TR Klädeshandel AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TR Klädeshandel AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med konfektion, fastighetsförv- altning och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TR Klädeshandel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TR Klädeshandel AB och det är följande personer, Roth, Anders Thomas Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Peter Ingvar Olof som är född 1955 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TR Klädeshandel AB är 556678-5902.