Trafikkiosken i Halmstad AB

Hallands län

Information

Trafikkiosken i Halmstad AB är ett företag som finns i Halmstad. I Trafikkiosken i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Carl Ulf-Jörgen som är född 1956 och har titeln VD, Persson, Carl Ulf-Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Ida Camilla som är född 1983 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trafikkiosken i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trafikkiosken i Halmstad AB på telefon 035-120225.

Bolaget skall bedriva kiosk, tips och spel.

Idag är Trafikkiosken i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Trafikkiosken i Halmstad AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trafikkiosken i Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-25 och Trafikkiosken i Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trafikkiosken i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Trafikkiosken i Halmstad AB har 556678-6132 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.