Entreprenadtjänst i Halmstad AB

Hallands län

Information

Entreprenadtjänst i Halmstad AB är en verksamhet som finns i Halmstad. I Entreprenadtjänst i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Carl Arne som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ulf Göran som är född 1969 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Entreprenadtjänst i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Entreprenadtjänst i Halmstad AB på telefon 035-123451.

Bolaget skall bedriva personaluthyrning främst inom åkeri- och skogsbranscherna ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Entreprenadtjänst i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Entreprenadtjänst i Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Entreprenadtjänst i Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-05-12 och Entreprenadtjänst i Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Entreprenadtjänst i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Entreprenadtjänst i Halmstad AB har 556679-0456 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.