Optimala Hus i Halmstad AB

Hallands län

Information

Optimala Hus i Halmstad AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Optimala Hus i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Optimala Hus i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-04-27. Men sedan 2005-08-01 så har Optimala Hus i Halmstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Strandg. 4, 302 46, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Optimala Hus i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-161932.

Halmstad arbetar för att bolag som Optimala Hus i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Optimala Hus i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva husförsäljning på uppdrag, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Optimala Hus i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Optimala Hus i Halmstad AB och det är följande personer, Chronvall, Hans Johan Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Niwenros, Tony Willy Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Aronsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Optimala Hus i Halmstad AB är 556679-7485.