CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB

Hallands län

Information

CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-10-06.

CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-05-19. Men sedan 2007-03-15 så har CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till BOX 7028, 0 , Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-157800.

Halmstad arbetar för att verksamheter som CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva golfverksamhet och konferenser samt uthyrning och försäljning av lägenheter i Kroatien. Ävensom därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Augustsson, Jan Erik Andreas -Gustafsson, Bo Gustaf Magnus -Johansson, John Ingemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB och det är följande personer, Johansson, John Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Augustsson, Jan Erik Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlgren, Carl-Gunnar Axel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bo Gustaf Magnus som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Helman, Vladimir som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sävås, Anders Jan Alv som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot.Helman, Peter Marco som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ahlström, Gunnar Magnus Henrik som är född 1961 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för CROATIA GOLF & APARTEMENTS AB är 556680-7391.