Kafé Brooktorpsgården AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Kafé Brooktorpsgården AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Kafé Brooktorpsgården AB är ett av dem. Statusen för Kafé Brooktorpsgården AB är att Bolaget är aktivt.

Kafé Brooktorpsgården AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Kafé Brooktorpsgården AB ska trivas.

Kafé Brooktorpsgården AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva kafé- och restaurangverksamhet, handel med livsmedel och konfektion, förvaltning av fastigheter samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig veksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kafé Brooktorpsgården AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Kafé Brooktorpsgården AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Kafé Brooktorpsgården AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-121038.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kafé Brooktorpsgården AB är Nordbeck, Anders Evald Folke som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordbeck, Anna Josefina som är född 1990 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor, .

Kafé Brooktorpsgården AB har 556681-4488 som sitt organisationsnummer.