Hallands Bygg & Fuktteknik AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse även innefattande fuktbesiktningar, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hallands Bygg & Fuktteknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Hallands Bygg & Fuktteknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2005-06-13 så skapades Hallands Bygg & Fuktteknik AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556681-7572 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Hallands Bygg & Fuktteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Hallands Bygg & Fuktteknik AB så går det att nå dem via telefon på 070-8701249 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hallands Bygg & Fuktteknik AB är Olsson, Kjell Mattias som är född 1970 och har titeln VD, Olsson, Kjell Mattias som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Anna Jessica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Mats Egon som är född 1952 och har titeln Revisor, SM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .