Pelles Plåt i Halmstad AB

Hallands län

Information

Pelles Plåt i Halmstad AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Pelles Plåt i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Pelles Plåt i Halmstad AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-23.

Pelles Plåt i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-07-13. Men sedan 2006-04-06 så har Pelles Plåt i Halmstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ryttarev. 18 A, 302 60, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pelles Plåt i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-126940.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Pelles Plåt i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pelles Plåt i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva bygg- och plåtverksamhet, värdepappers- handel, äga och förvalta fastigheter, utföra administrativa tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pelles Plåt i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pelles Plåt i Halmstad AB och det är följande personer, Dal Molin, Rolf Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Frank Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Evelyn som är född 1967 och har titeln Suppleant, Dal Molin, Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Andreas som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Pelles Plåt i Halmstad AB är 556683-7893.