Möllegård Gourmet AB

Hallands län

Information

556684-2539 är organisationsnummer för bolaget Möllegård Gourmet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möllegård Gourmet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Möllegård Gourmet AB finns i.

Möllegård Gourmet AB har varit registrerat sedan 2005-08-01 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Möllegård Gourmet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

Möllegård Gourmet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Möllegård Gourmet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Möllegård Gourmet AB så kan ni göra det på telefon genom 035-32100 eller genom brev på följande adress:
Möllegård, 305 91, Halmstad

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av glass samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Möllegård Gourmet AB och det är Boggian, Ricardo som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Schlepütz, Sylvia Birgit Luise som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,