Encitech AB

Hallands län

Information

Encitech AB är ett företag som finns i Halmstad. I Encitech AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekeroth, Sven-Erik Folke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekeroth, Ragnar Tobias som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Ann Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Petersson, Lars Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Encitech AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Encitech AB på telefon 035-228250.

Bolaget ska bedriva tillverkning och grossistverksamhet inom elbranschen främst med inriktning på apparatskåp ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Encitech AB av bolagstypen Aktiebolag.

Encitech AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Encitech AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-09-08 och Encitech AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-09-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Encitech AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Encitech AB har 556684-4923 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.