Guldia Assistans AB

Hallands län

Information

Guldia Assistans AB är ett av många företag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Guldia Assistans AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Guldia Assistans AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-09-29.

Guldia Assistans AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-09-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 6, 302 43, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Guldia Assistans AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-130398.

Halmstad arbetar för att företag som Guldia Assistans AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Guldia Assistans AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Hallands län.

Bolaget skall driva administration av personliga assistenter för funktionshindrade, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Guldia Assistans AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Guldia Assistans AB och det är följande personer, Charkas, Hassan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Erdogan, Aida Mahmoud som är född 1969 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Mallander, Annika Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Guldia Assistans AB är 556685-2967.