Markarbeten i Halmstad AB

Hallands län

Information

Markarbeten i Halmstad AB är ett företag som finns i Halmstad. I Markarbeten i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johannesson, Mats Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Sara Cecilia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Markarbeten i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Markarbeten i Halmstad AB på telefon 073-3121149.

Bolaget ska bedriva markarbeten och försäljning av grus, jord och betongprodukter samt förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Markarbeten i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Markarbeten i Halmstad AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Markarbeten i Halmstad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-03 och Markarbeten i Halmstad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Markarbeten i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Markarbeten i Halmstad AB har 556685-3684 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.