MPCA Konsult AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva allmän hälso- och sjukvård samt förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MPCA Konsult AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är MPCA Konsult AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2005-09-06 så skapades MPCA Konsult AB och verksamheten är har F-skattsedel MPCA Konsult AB har haft det sedan 2006-06-29.

MPCA Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-29

556685-3726 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Halmstad.

Just nu är MPCA Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med MPCA Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 0346-715050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom MPCA Konsult AB är Andersson, Mats Christer som är född 1962 och har titeln VD, Andersson, Mats Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Perkmar, Mats Inge Thomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tellqvist, Anna Cecilia som är född 1964 och har titeln Suppleant, Örström Perkmar, Anne Kerstin Elisab som är född 1960 och har titeln Suppleant, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln RevisorHGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .