Hjacali AB

Hallands län

Information

556686-7734 är organisationsnummer för företaget Hjacali AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjacali AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Hjacali AB finns i.

Hjacali AB har varit registrerat sedan 2005-09-30 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjacali AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-16.

Hjacali AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hjacali AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hjacali AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Sörenstigen 8, 302 40, Halmstad

Bolaget ska utföra lednings- och administrativa tjänster åt koncernföretag, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjacali AB och det är Andreasson, Mats Erik Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm Andreasson, Eva Liselott som är född 1969 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln Revisor, Jahnstedt, Sven Andreas som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, S Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,