JB Trailer AB

Hallands län

Information

JB Trailer AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som JB Trailer AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

JB Trailer AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-02-02.

JB Trailer AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-10-10. Men sedan 2006-02-02 så har JB Trailer AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skintegård 810, 310 40, Harplinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JB Trailer AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-50222.

Halmstad arbetar för att verksamheter som JB Trailer AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JB Trailer AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import, försäljning, reparationer och underhåll av släpfordon och motorfordon, uppfödning, försäljning och träning av hästar, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JB Trailer AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JB Trailer AB och det är följande personer, Blomberg, Leif Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Eva Jeanette som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johansson, Dan Andreas som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JB Trailer AB är 556687-3674.