SweMD AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och distribution av litteratur, musik, multimedia och reklam huvudsakligen via Internet, CD, DVD och MP3-format samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SweMD AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är SweMD AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2005-10-13 så skapades SweMD AB och företaget är har F-skattsedel SweMD AB har haft det sedan 2005-11-17.

SweMD AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-17

556687-7592 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är SweMD AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med SweMD AB så går det att nå dem via telefon på 035-186210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom SweMD AB är Franzén, Jan Martin Andreas som är född 1972 och har titeln VD, Franzén, Jan Martin Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzon, Sven Göran som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Carl Magnus Staffan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Mats Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotSvensson, Marie Helene som är född 1971 och har titeln Revisor, Varbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .