Hellaskurd AB

Hallands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Halmstad och Hellaskurd AB är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Hellaskurd AB är ett av dem. Statusen för Hellaskurd AB är att Bolaget är aktivt.

Hellaskurd AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-10. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Halmstad där företaget finns i jobbar för att företag som Hellaskurd AB ska trivas.

Hellaskurd AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Halmstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurang, bar och café ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hellaskurd AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23.

Idag är Hellaskurd AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Hellaskurd AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 035-122264.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hellaskurd AB är Karakurt, Müslüm som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Kokkalis, Angelos som är född 1978 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Jan Ove Stefan som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Hellaskurd AB har 556690-0840 som sitt organisationsnummer.