Swedish Champagne Import AB

Hallands län

Information

556692-1663 är organisationsnummer för företaget Swedish Champagne Import AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Swedish Champagne Import AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Swedish Champagne Import AB finns i.

Swedish Champagne Import AB har varit registrerat sedan 2005-11-30 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Swedish Champagne Import AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Swedish Champagne Import AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Swedish Champagne Import AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Swedish Champagne Import AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning, import och export av champagne, vin och sprit, konsulttjänster och arrangemang av resor, middagar och provningar, tekniska konsultationer främst till verkstadsindustrin samt handel, förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Swedish Champagne Import AB och det är Wahlgren, Nils Sture Christer som är född 1947 och har titeln Likvidator, Karlsson, Ted Hans Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, TK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,