Teknikförlaget Halmstad AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. Produktion och utgivning av tidskrifter, främst tekniska tidskrifter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Teknikförlaget Halmstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Teknikförlaget Halmstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2005-12-09 så skapades Teknikförlaget Halmstad AB och företaget är har F-skattsedel Teknikförlaget Halmstad AB har haft det sedan 2006-01-27.

Teknikförlaget Halmstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556693-3312 är organisationsnummret för företaget som finns i Halmstad.

Just nu är Teknikförlaget Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Teknikförlaget Halmstad AB så går det att nå dem via telefon på 035-104150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Teknikförlaget Halmstad AB är Bengtsson, Bo Staffan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Per-Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Buza, Thomas Martin Istvan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Sven Inge Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, HGM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .