Kvibille Mekanik AB

Hallands län

Information

Kvibille Mekanik AB är ett företag som finns i Halmstad. I Kvibille Mekanik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bengt Inge som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karin Eva-Lena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Karlsson, Karl Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kvibille Mekanik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kvibille Mekanik AB på telefon .

Bolaget skall bedriva svets- och smidesverkstad, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kvibille Mekanik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kvibille Mekanik AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kvibille Mekanik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-15 och Kvibille Mekanik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kvibille Mekanik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kvibille Mekanik AB har 556694-2511 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.