Lyft- och Montageteknik West AB

Hallands län

Information

I Halmstad finns det ett Aktiebolag som heter Lyft- och Montageteknik West AB. Det finns flera verksamheter som liknar Lyft- och Montageteknik West AB i Hallands län. Halmstad är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lyft- och Montageteknik West AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-01-13 och det finns flera verksamheter som är det i Hallands län.

Sedan 2005-12-19 så har Lyft- och Montageteknik West AB varit registrerat och sedan 2006-01-13 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lyft- och Montageteknik West AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Halmstad.

Vill man komma i kontakt med Lyft- och Montageteknik West AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skedala Fredsborg, 305 93, Halmstad. Vi ni istället prata med Lyft- och Montageteknik West AB så kan ni göra det på 035-44883.

Bolaget skall bedriva montage av stålkonstruktioner, entre- prenadarbeten inom mark och bygg, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundqvist, Bo Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Bo Roland som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hansson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lyft- och Montageteknik West AB har 556694-5209 som sitt organisationsnummer.