Eleiko Education AB

Hallands län

Information

556694-8419 är organisationsnummer för verksamheten Eleiko Education AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eleiko Education AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Eleiko Education AB finns i.

Eleiko Education AB har varit registrerat sedan 2005-12-21 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eleiko Education AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Eleiko Education AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eleiko Education AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eleiko Education AB så kan ni göra det på telefon genom 035-177070 eller genom brev på följande adress:
Korsv. 31, 302 56, Halmstad

Bolaget skall bedriva utbildning inom idrott samt försäljning av träningsutrustning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eleiko Education AB och det är Blomberg, Lennart Harry som är född 1946 och har titeln VD, Blomberg, Lennart Harry som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Gunnila Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjöö Ekström, Eva Ann-Mari som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,