Hassler KBT AB

Hallands län

Information

Hassler KBT AB är ett bolag som finns i Halmstad. I Hassler KBT AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hassler Hallstedt, Sven Martin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallstedt, Anna Karin Amanda som är född 1976 och har titeln Suppleant, Berg Johansson, Mari Charlott som är född 1958 och har titeln Revisor, Carlsson, Anneli Karin Sofia som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hassler KBT AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hassler KBT AB på telefon 035-186101.

Bolaget skall bedriva terapi, föreläsning, handledning samt konsultationer inom kognitiv beteendeterapi, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenliga verksamheter.

Idag är Hassler KBT AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hassler KBT AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hassler KBT AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och Hassler KBT AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hassler KBT AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hassler KBT AB har 556695-0910 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.