Trombocyt AB

Hallands län

Information

556695-2007 är organisationsnummer för bolaget Trombocyt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trombocyt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Halmstad som är den kommunen som Trombocyt AB finns i.

Trombocyt AB har varit registrerat sedan 2005-12-27 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trombocyt AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Trombocyt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Halmstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trombocyt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Trombocyt AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6570796 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska bedriva handel och elektronisk handel, import och export samt konsultverksamhet, utveckling och försäljning av programvaror och IT-lösningar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trombocyt AB och det är Eklund, Niklas Ragnar Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nicola Favier, Rodrigo Vicente som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Peter Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisor, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor