Motorsalongen i Halmstad AB

Hallands län

Information

Motorsalongen i Halmstad AB är ett av många bolag som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Motorsalongen i Halmstad AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Motorsalongen i Halmstad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-01.

Motorsalongen i Halmstad AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2005-12-28. Men sedan 2006-08-01 så har Motorsalongen i Halmstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Olofsdalsv. 11, 302 41, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Motorsalongen i Halmstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-173840.

Halmstad arbetar för att bolag som Motorsalongen i Halmstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Motorsalongen i Halmstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Hallands län.

Bolaget skall bedriva handel med bilar, motorfordon, tillbehör och reservdelar, bedriva bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Motorsalongen i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Motorsalongen i Halmstad AB och det är följande personer, Widikson, Jan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Widikson, Carl Gustaf som är född 1985 och har titeln Suppleant, Thuresson, Thure Digby som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Motorsalongen i Halmstad AB är 556695-2734.