AB Söndrums Persienn & Markis

Hallands län

Information

AB Söndrums Persienn & Markis hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Halmstad som är den kommunen där AB Söndrums Persienn & Markis finns. I Halmstad så finns det många olika Aktiebolag och i Hallands län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Söndrums Persienn & Markis tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AB Söndrums Persienn & Markis har haft sedan 2006-02-23. AB Söndrums Persienn & Markis har funnits sedan och 2006-02-23 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Söndrums Persienn & Markis så kan ni göra det genom att skicka er post till Karlsrov. 62, 302 41, Halmstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-59490.

Halmstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Idag är AB Söndrums Persienn & Markis Privat, ej börsnoterat.

AB Söndrums Persienn & Markis har idag 556695-5638 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för AB Söndrums Persienn & Markis

Bolaget skall bedriva tillverkning och handla med solskydd och gardiner, handel med heminrednings- och hushållsprodukter, import och handel med hemelektronik, konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, utföra och förmedla administrativa tjänster, förvaltning av fast egendom, förvaltning av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I AB Söndrums Persienn & Markis så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tingvall, Mats Roger som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tingvall, Marianne Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .