Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB

Hallands län

Information

Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB är ett företag som finns i Halmstad. I Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Horta Valin, Ricardo Eugenio som är född 1957 och har titeln VD, Horta Valin, Ricardo Eugenio som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Horta Puebla, Ricardo Elias som är född 1977 och har titeln Suppleant, Thorsson, Lilly Marianne som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisorn i Ullared AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB på telefon 035-210200.

Bolaget skall bedriva sanering av asbest, PCB och brandskador, kakelrivning, betongslipning, fastighetsvård, äga och förvalta fast egendom, aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB är ett av många företag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB innehar ej F-skattsedel och Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiva Entreprenad System i Halmstad AB har 556698-3028 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.