Peter Måbring Transport AB

Hallands län

Information

Peter Måbring Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Peter Måbring Transport AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Peter Måbring Transport AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-03-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Trekantsg. 27, 310 31, Eldsberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Peter Måbring Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-216833.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Peter Måbring Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Peter Måbring Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Föremålet för bolgets verksamhet är att bedriva transport och speditionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Peter Måbring Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Peter Måbring Transport AB och det är följande personer, Måbring, Peter Joakim som är född 1972 och har titeln VD, Måbring, Peter Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Barbara som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jonasson, Claes Magnus som är född 1966 och har titeln Revisor, Akridi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Peter Måbring Transport AB är 556699-1294.