JILLE Transport & Spedition AB

Hallands län

Information

JILLE Transport & Spedition AB är ett bolag som finns i Halmstad. I JILLE Transport & Spedition AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Per Joakim Eben som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med JILLE Transport & Spedition AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JILLE Transport & Spedition AB på telefon 035-223660.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva nationell och internationell transportverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JILLE Transport & Spedition AB av bolagstypen Aktiebolag.

JILLE Transport & Spedition AB är ett av många bolag som finns i Hallands län och Halmstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JILLE Transport & Spedition AB innehar ej F-skattsedel och JILLE Transport & Spedition AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JILLE Transport & Spedition AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

JILLE Transport & Spedition AB har 556699-3027 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.