Johan Sedelius AB

Hallands län

Information

Johan Sedelius AB är ett av många verksamheter som finns i Halmstad. Det är nämligen den kommunen som Johan Sedelius AB finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Johan Sedelius AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-04-14.

Johan Sedelius AB som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-03-16. Men sedan 2006-06-15 så har Johan Sedelius AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsv. 67, 302 70, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Johan Sedelius AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3660741.

Halmstad arbetar för att verksamheter som Johan Sedelius AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Johan Sedelius AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Hallands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier, handel med värdepapper, konsultverksamhet inom affärsutveckling och journalistik samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Johan Sedelius AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Johan Sedelius AB och det är följande personer, Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln VD, Sedelius Hörberg, Karl Johan Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sedelius, Selma Helena som är född 1969 och har titeln Suppleant, Falk, Wiveca Charlotte som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Johan Sedelius AB är 556699-6459.